Kort Mango bomuld Dark Nwt Xxs Mng Blazer Jacket Navy Bottom Single

Udløb af afdragsfrihed

Dark Jacket Mango bomuld Navy Mng Kort Nwt Xxs Single Bottom Blazer

Agrocura har stor erfaring og succes med hjælp til udløb af afdragsfrihed. I langt de fleste sager lykkedes det at forlænge de afdragsfrie perioder og/eller resten ligges ud på 30 år med afdrag.

Faux 35045 Fur Coat Shearling Jakke Beige Women's Medium Rd05q

Rettidig omhu

En stor part af de afdragsfrie lån udløber til kommende nytår 2018. Det er lån optaget lige før finanskrisen med 10 års indledende afdragsfrie år. Vi skal hurtigst muligt i gang med processen efter sommerferien. Det er en opgave der typisk tager lidt tid. Desværre oplever vi en del der kommer for sendt i gang med sagen, og derved kommer til at opsige lån uden at kende de nye lån. En situation banken elsker, idet vi således står svagt forhandlingsmæssigt på omkostninger.

Når vi i fællesskab får startet i god tid, så er det også nogle gange en anledning til, at spørge andre finansielle samarbejdspartenere, når en del af porteføljen alligevel udløber. Det kunne være, at der kunne spares en del på bidragssatsen andet sted.

Professionelle hænder

Vi tager gerne hele opgaven og processen for dig, selvfølgelig i et fælles samarbejde. Vi kan også være din sparingspartner på sidelinjen. Du bestemmer!

I nedenstående produktblad ses vores specialister på området. Tag fat i os allerede i dag.